BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Nina

Liker å holde meg aktiv, enten på tur i skog og mark, toppturer, jakt, treningssenter eller på hesteryggen. Jeg liker å gjøre kroppen min en tjeneste ved å trene og digger følelsen av endorfin-rus etter en god økt. <br><br> Jeg har en delvis aktiv jobb og ser verdien av å holde kroppen sterk og frisk gjennom trening. Derfor er jeg glad for å kunne bidra til at flere ser denne verdien gjennom mitt engasjement i bedriftsidretten, og å minne alle på at det aldri er for sent å begynne å trene. <br><br> «Jeg trener ikke for å bli ung, jeg trener for å bli gammel»

Andrea Rikstad Hagstrøm

Andrea Rikstad Hagstrøm er utdannet fysioterapeut vet HIST i Trondheim, og jobber nå som daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag. Hun har 18 års erfaring med gruppetrening og instruerer i alt fra styrketrening, yoga og vanngymnastikk til Zumba. Andrea har jobbet som instruktør gjennom turnforeninger og treningssentere både i Norge, Hellas, Spania og Mozambique. Hun er tidligere apparatturner og har kroppsvekttrening som sin spesialitet. Hun blir motivert av å se andre folk finne treningsgleden og mener det er essensielt å ta vare på sin egen helse for å kunne prestere på alle andre arenaer.

Reidar

Reidar har vært vår aktivitetsleder mange år. Han er en blid og trivelig kar som brenner for fysisk aktivitet. Han har lang erfaring som instruktør og er både faglig dyktig og inspirerer alle. På timene med Reidar sørger han at du får god veiledning og motivasjon.

Ragnhild Dullum Knudsen

Ragnhild er aktiv, positiv og engasjert person. Ragnhild har en Bachelor i Idrettsadministrasjon og ledelse og er i tillegg utdannet Personlig Trener fra NIH. Hun har også god erfaring som instruktør. Ragnhild har jobbet som aktivitetsleder for Bedriftsidretten siden 2016 og er også ansatt som Aktiviteteskonsulent i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag og Midt Norge -Sør. Ragnhild er en god motivator og elsker å hjelpe folk å nå målet sitt. Folkehelse og en aktiv hverdag er noe hun brenner for.

Nina Rygg

Nina stiller opp som vikar når vi trenger det. Hun er en positiv dame som liker å være i aktivitet, både. Hun har bachelor i idrett fra Høgskolen i Telemark og har praktisk pedagogisk utdanning fra Norges idrettshøgskole. Selv har hun holdt på med volleyball så lenge hun kan huske, både som spiller og trener. Nina brenner for at folk skal føle mestring og glede med å være i aktivitet, og at dette er noe som kan hjelpe folk med å få en bedre hverdag er en ekstremt stor bonus. Å se at andre gløder positiv energi etter en treningsøkt er noe som gir henne mye glede.

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.